Twijfelaar Boxsprings

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Een boxspring

 

Een boxspring is een bedbodem oftewel box die voorzien is van binnenvering, met daar boven op een binnenveringsmatras. De boxspring wordt herkend aan zijn hoge mate van ondersteuning, comfort en slaapgenot. Welke boxspring bij u als individu past hangt af van uw persoonlijke voorkeuren en lichaamseigenschappen. Bent je opzoek naar de beste boxsprings? Zoek dan niet verder!

 

De 4 verschillende boxsprings op onze website zijn de elektrische boxspring, de twijfelaar boxspring en de 1 en 2 persoons boxsprings. Onze ruime keuze aan elektrische boxsprings die je geheel naar wens kunt samenstellen elektrischeboxspring.

 

Kies een maat, kleur, stofsoort en de juiste matrassen naar jouw wensen en behoeften. Bij een elektrische boxspring verstel je het hoofd- en voeteinde afzonderlijk van elkaar, ook bij een 2 persoons verstel je de losse bedden afzonderlijk van elkaar. Alle elektrische boxsprings bedien je gemakkelijk met een afstandsbediening. De elektrische boxspring wordt bediend middels een elektromotor.

 

Het is belangrijk dat de topper, molton en hoeslaken voorzien zijn van een split, dit zorgt ervoor dat beide delen los van elkaar versteld kunnen worden, zonder dat het beddengoed verschuift. De boxspring is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van fysieke klachten. Bijvoorbeeld als je last hebt van lage rugklachten. Een druk verlagende werking bevordert het herstel van je spieren tijdens de nachtrust, waardoor je fitter wakker wordt.

 

Verder zijn wij voorzien van de beste 1 en 2 persoons boxsprings. De 1 en 2 persoons boxsprings bestaan uit een matras met een onderstel. Een boxspring is over het algemeen hoger dan een normaal bed, dit zorgt voor extra comfort. Hierbij hebben we ook een ruime keuze in matrassen, zodat je altijd een bed vindt die de juiste ondersteuning geeft. Op deze manier geniet elke rugslaper, buikslaper en zijslaper van een goede, comfortabele nachtrust op een van onze boxsprings. Woon je in een studentenhuis of heb je een kleine bebouwing en vind je de 1 persoons boxspring net te klein, maar de 2 persoons boxspring net te groot. Kijk dan ook niet verder en kies voor onze comfortabele twijfelaar!